Bidra til en bedre verden sammen med oss

Innsamling til ny skole for barna i Pratapur, Nepal

  • 100,-

GI ET BIDRAG OG STØTT bygging av ny flom og jordskjelvsikker skole i landsbyen Pratapur, Nepal. For hver krone du gir, gir hovedsponsor Curt en krone.

Del
Artikkelnummer: 6

I 2017 ble skolen i Pratapur totalskadet av en flomkatastrofe som rammet landsbyen. 84 barn fra førskolealder til femte klasse har siden den gang fått undervisning i under kummerlige forhold. For hver krone du gir, gir den hovedsponsor Curt en krone.

Build Up Nepal som bygget skolen i Abigaun for oss har tenkt å gjøre noe med dette. De er i sluttfasen på planleggingen for å starte byggingen av en ny skole for skolebarna. Så langt har de sponsor til fem klasserom og toaletter, hvorav A Better World NGO vil finansiere et klasserom. Målsettingen er å bygge syv klasserom og toaletter.

Build Up Nepal er et nepalsk byggefirma som jobber for å bygge billige, miljøvennlige og jordskjelvsikre boliger og skoler, for noen av de fattigste menneskene i Nepal. Build Up Nepal bygger med earth bricks som gir arbeid til innbyggerne i landsbyen, som får låne utstyr og blir lært opp i å bygge med earth bricks. 

Initiativtagerne bak A Better World NGO jobber gratis for den veldedige organisasjonen som jobber for å bidra til at noen av menneskene i Nepal får en bedre hverdag. Vipps, A Better World NGO, #111836.